lauantai 12. lokakuuta 2013

Selkä-takareidet, olkapäät-ojentajat-vatsat, etureidet-pakarat-pohkeet, rinta-hauis-vatsa; kyllä lihakset ilmottaa olemassa olostaa aina näinä päivinä, suraavina vielä enemmän! Sali ohjelmat on aivan huippuja, ja mikä parasta, tuntee että ne menee oikeeseen paikkaan. Kaks viikkoa takana, kaheksan edessä. Miltähän sitä loppupeleissä näyttää? Ruokailuissakaan en oo repsahtanu, vaikka tilaisuuksia olis ollu, HYVÄ MINÄ! Plussana vielä, päätin viikko sitten, että tää oli vika kessu, ja arvatkaa? En oo vieläkään polttanu! \o/



..Venyvyys. Siinä onkin tekeminen, että saa pidettyä sen edes nykysessä jamassa. Saatika että sais lisää venyvyyttä. Lisää tunteja vuorokauteen? vai voisko unissaan venytellä? Jos sais nukuttua..




Työ vie aikaa, sali vie aikaa, sirkustelu vie aikaa, tanko ohjaukset vie aikaa, perhe vie aikaa, venyttely vie aikaa, kaikki vie aikaa. Ainut mistä voin luopua ilman suruja on työ, ja nykyisestä päivätyöstä kohta luovunki. Mutta voiko harrastuksesta tehä työn? Sehän olis unelma työ! Ehkä mun elämän palapelissä alkaa palat loksahtaa paikalleen, toivottavasti. Korkeelta on paskamainen tippua. Se mistä vois tulla mun työ, saa mut hyvälle mielelle, tykkään siitä!





Mutta se siitä elämän filosofisoinnista!

Meijän aikuissirkus ryhmä on ihan huippu, opettajasta puhumattakaan! Siellä on älytön tsemppi kaikilla päällä koko ajan, ja kaikilla :) Ihan harmittaa kun kurssi loppuu, mutta onneks jatkoa seuraa ens kaudella. Omat tilat on suunnitteilla, kuulemma melki satavarmasti varmistuneet! Eipä tarvi enään olla koulujen saleissa WHIPPII! Tässä maistiaisia sirkustelusta!














Tänään takana puoltoista tuntia tanko ohjausta ja melki neljä tuntia ilma-akrobatiaa ja sirkustelua! Etureidet eilisestä vieläkin ihan muussina, ja huomenna pitäis olla skarppina ihanassa kirpakassa syysilmassa tankokuvauksien merkeissä, en malta oottaa! Huomisesta lisää huomennna, nyt iltapalalle ja venyttelyn kautta unelle!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti