sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Mahottomasti asiaa!

Ompahan ollu kirjotus tauko! Taukoon on mahtunut Pole Artti, Oonan workshoppia, etelän matkaa, uusia työ kuvioita ja tietysti Liten alotus ;)

Jos ensin keskitytään Pole Arttiin! Matkaan lähettiin rakkaupakkauksen kanssa melko kiireellä;
Hotlan varaaminenkin meni vissiin edelliseen päivään, joten saatiin parin kilsan päästä, muut oli täynnä, yllättävää :D
Niin kiire että matkalla suoristetaan tuccaaa ;D

Perille päästyä äkkiä lindexille ostamaan sukkahousuja, jäi jonnekkin unohduksiin, ja hirveellä kiireellä hotlalla vaatteita vaihtamaan ja pakkelia naamaan lisäämään. Kerittiin kun kerittiinkin ajoissa paikalla, ja samalla reissulla tarttu pari kivaa plikkaa matkaan :) Noo, itse esitykset oli AIVAN MAHTAVIA! Muutama oli sellanen mikä ei uponnut mulle ollenkaan :O Tässä on mun ehdottomat lempparit:

Naisten sarjan voittaja tietenkin, niin smoothia menoa ja hienoja pikku yksityiskohtia tempuista puhumattakaan!

Wangilla oli ihana ja soljuva teema, tykkään tän mimmin tyylista liikkua.. harmittavaa vaan oli yks pieni kämmi, mutta vankkana esiintyjänä jatko siitä huolimatta :)

tää oli kans aika kiva, varsinkin tosta 1.04 alkava x temppu oli kyllä sairaan magee!

mä en tiedä itkinkö, nauroinko, haukoinko henkeä, tuskastuinko ja poltttiko mun sielua kun tätä kattelin! Tuskallisen mahtava!

maailman kliseisin biisi, mutta siihen ei kerinny keskittyä kun katteli tätä ihanaa keijumaista venynaista <3

miesten sarjan voittnut, itsemurha teemalla ja äärettömällä kehonhallinnalla vakuuttanut miesh!

tää pitkä tukka, UH! Ei muuta sanottavaa <3

uskomattoman mahtava kakkossijalainen! :D

ja viimesimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä; meijan suomen oma ylpeys Oona! Siis uskomaton eläytyminen esitykseen!

Sydän pakahtumaisillaan lähdettiin sitten jatko bileisiin Bläk "yksityis-nihkeys-kopperoisuus-mitäänsanomattomuus"- klubille. Siis uskomattoman paska paikka! Aivan tupaten täynnä, hirveetä jumputusta ( sama biisi soi varmaan koko ajan!) älyttömän kallista, ja niin helvetin pieni tila! Ajateltiin että kidutaan siellä siihen yö kahteen toista, että nähdään luvatttu spinni kisa mutta, paskan marjat siellä mitään ollu. Lähettiin sitten vähän jälkeen kakstoista, kun muutenkin jäi tosi kummallinen fiilis koko bileistä. Kilpailijat ja "tavallisettallaajat" oli ihan eri tiloissa; kisaajat oli jossain omassa vip alueessaan, ja ainut ketä näin "tavisten" puolella oli Oona. Hän sentään jutteli ihmisille ja oli "ihminen". Ärsyttävää! :D No, eipä paljon menetä ettei sinne tartte enään mennä.

Päätettiin kavelin kanssa pitää ihan omat jatko bileet matkalla hotlalle!

 Soon lippu!

No sitten hotlalle unelle, ja aamulla pirteenä kohti Oonan HardCORE workshoppia! Onneks näin eräitä ihania tyttöjä foorumilta olisin meinaan aivan satavarmasti eksyny, jos olisin yksinäni lähteny ratikalla suhailemaan :D
Noo, perille päästiin ja voi jessus kun oli kivaa! Tankoon ei koskettukkaan ( paitsi yhen handspringin koitin ), oli trackia, puolapuita tramppaa ja vaikka mitä! Oli kyllä mahtavaa ja kyllä vatsoissa tuntu! Ei sen puolenn, niin vähän muissakin lihaksissa ;)

 oona ja mää!

 Kukaan ryhmästä ei varmaan pahastu kuvan laitosta, onhan se Oonan fani sivullakin kaikkien nähtävänä :)


   Herttoniemstä sain onneks kyydin jokelaan yhdeltä ihanaiselta, ei tarvinut kökkiä junassa kun pari minuuttia :) SItten kotsaan ja eikun pakkaamaan.. js viemään hauvaa hoitoon.. voi kyynelhän se sieltä taas tuli :D Teen matkasta oman postauksen, kunhan kerkeen kirjotella, paljon on muutakin asiaa! :) Nyt lähen viemään maailman parasta äitiä käsileikkaukseen, tsemppiä Äitille <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti