tiistai 8. lokakuuta 2013

Ayia Ayia Ayia Fuckin´ Napa !


Maanantai aamuna oli aaaaaikanen herätys! Yllättävää, minäkin heräsin pirteenä; johtuen varmaan ylitsepääsemättömästä lentopelosta mikä ol kohta edessä! Aamupalat huiviin ja eikun matkaan :)
Lentokentällä vähän jännitti.. ainakin meijän mini-ihmistä.. <3
Onneks kaikki suju kentällä nopeesti, ja mihinkään ei tarvinu hirveemmin jonotella :) Mini-ihminen alko selkeesti relaamaan ku istuskeltiin oottamassa koneeseen pääsyä ja katteltiin ikkunasta koneita. Eka kerta oli hälle koneessa.. äiti tosin oli enempi paniikissa kun lapsi, yllättävää :D


Koneesta oli jälleen äärihienot maisemat (niinkun aina!) Mutta sekään ei helpottanu koneennousupaniikkia! Sit kun oltiin ilmassa ja pilvitten yläpuolella, niin ei ollu mitään ongelmaa, ihanku ei oltais korkeella ollenkaan, vaan jonkun jäätikön päällä :)


Pilvet kun alko häviimään niin jännäpissa meinas tulla housuun, onneks mein pikku lyyli oli niin tyynenä, että eihän siinä itekkään voinu enään panikoida.. kun ei tärisyttänykkään!

 Tarkkaa hommaa!



 Turkkia yläilmoista..

Joku järvi ja siti!

Oliks nää niitä ufo ympyröitä?

Kyproksella meitä ootti pilvet.. PILVET?! eiks tää ollu aurinko loma?



Kyproksen puolelle kun laskeuduttiin, oli ihana mennä koneen ovesta ulos.. +33 astetta <3 Kentältäkin selvittiin taas suht nopeesti ja kaikki valitti kun oli kuuma. Ai että mä nautin! Helposti voi vielä pitää pitkiä housuja plus kolmessakolmessa ;) Bussilla körötettiin kohti hotlaa, oli kivoja ja karuja maisemia matkalla. Kauhee määrä oli huviloita vuokrattavana ja myytävänä.. lottovoittoa odotellen! 


Mummilan ja tätilän takapihalta <3

Pieni tyttö suuri puu <3

 Jätettiin kimpsut ja kampsut hotlalle ja vaihdettiin kevyempään vaatetukseen ja lähettiin kattelemaan milti Nissi Avenua näyttää :)

 Kunnon turistina istuin järkkäri kädessä mutustamassa kyproslaisia herkkuja katukahvilassa.. tää Kiviset ja Soraset rafla oli ihan ykköspaikka! Istuttiin siellä melken joka ilta kuuntelemassa esiintyjiä, ja juomassa herkku non alcohol- drinksuja :)


Matkalla keskustaan siellä oli sellanen ukko, jolla oli neljä papukaijaa siinä tien vieressä kiikkumassa. Valokuvia sai ottaa papukaijan kanssa hintaan 1€ per papu.. no minähän tietysti halusin pitää papua kädessä.. niinkun kunnon turistin kuuluukin! Epäreilua oli, että mini nainen sai kaks papua yhdellä eurolla :D Miks mä en saanu kaijaa päänpäälle? :D 



Lähettiin sapuskoinnin ja ostoskadun kattelun jälkeen käymään läheisellä rantatiellä.. jos pääsis pulahtaa..
 Tässä parhaudet miettii, että tästä ei vissiin uimaan kannata mennä :>

Limasta mutta lämmintä!

 

LÖytyhän sieltä hiekkaranta, pikkunen tosin, mutta riitti että päästiin pulahtamaan ihanan lämpöseen meriveteen <3


 Pläk Pörli yhestä satamasta rantsun vierestä, tolla pääs kruisailemaan!

Illalla käytiin siinä kivissoras raflassa syömässä.. maisteltiin mini-ihmisen kanssa vähän Non-alcohol Mojitoja ruokaa ootellessa ..


 .. no, käytiin me leikkipuistossaki!     
                                       


Ruoka oli tosi hyvää ja juomat inania <3 Itsehän lähin niin vaatimattomasti liikkeelle että otin "muutaman" ribsin.. 





 Mozzarella leipää <3 kyllä tällä reissulla syötiin rasvaa! :D
ne pienet ja vähä rasvaset ribsit!





BedRock oli siis ihan mahtava paikka. Hyvät safkat ja juomat, tosi ystävällinen henkilökunta :) Ihan sairaita päiviä ne tarjoilija veti siellä :O Aamulla kun lähti rantsuun, ne oli jo kymmenen aikaan töissä, ja niin oli muuten samat tyypit illalla vielä 11 aikaanki?

Kolmantena päivänä lähettiin Nissi Beachille. Ajateltiin ensin menna bussilla mikä olis ollu 1.5€ per pää, mutta päädyttiin menee limusiini taksilla! Paljon kivempi matkustaa, vaikka aika lyhyt matka olikin, niin ilmastoidulla taksilla. Sai kaikki uimavermeet patjat sun muut renkaat takakonttiin ja oli vielä tilaa istuakkin. Taksilla kulkeminen oli halpaa, meiltä viideltä se makso 7-8€ riippuen siis kuskista. Ja samanmatkan bussilla taittaen olis siis päässy meijän porukka 7.5 eurolla. Mieluustihan me limusiini mersuilla sitte rallattiin :D

 Siellä Nissillä oli sellanen saari, mihin pääs ihan vettäpitkin menemällä, korkeimmillaan oli varmaan vähän yli navan vettä. Sitä kutsuttin muistaakseni jänissaareks, mistä lie saanu nimensä?

 

NIIIIN kirkasta vettä.. ja lämmintä.. +27 jossain luki ja siltä se tuntukin! Nimittäin minä, kuka vihaan kylmää, ainut paikka missä voi uida on kylpylän +30 terapia allas x) Ranta oli ihan hienoa hiekkaa ja tosi pitkälle matalaa, lapsiystävällinen siis :) Ihanassa hiekkapohjassa oli kiva uiskennella ja rannalla rakennella kakkuja <3


 

Illaks kun lähettiin syömään, kaivettiin laukuista SisCon kanssa: VYÖLAUKUT! Mikä on tyylikkäämpää ja käytännöllisempää kun vuölaukut? ;D Kanssa ihmiset ei oolu samaa mieltä meijän hineoista vyölaukuista, jätettiin ne sit kuitenki hotlalle ;)
Käytiin syömässä sellasessa puuraflassa, se sai nimensä siitä, että sen kattona toimi siis elävät puut. Tosi nätti paikka ja hyvää ruokaa. Itse pätin sillä kerrralla koittaa pastaa, onneks koitin, oli tosi hyvää. Ainut vaan, että annokset oli sairaaaan isot!
Yllättävää sinänsä että päädyttiin shoppailun ja kiertelyn jälkeen taas kivissoras paikkaan juomaan muutamat holittomat ja olemaan kunnon turisteja!


 Sisko se päätti ottaa vahän iisimmin..

.. ja hirrveen hirrrveen kauniisti se poseeraa rexin kanssa!


Aina pitää olla yks straid edge!

..ja jamilla!


 äiti jäi loppupeleissä jumiiin ja lapsi laski alas saakka :D

Seuraavana päivänä lähettin käymään Sandy Bay beachilla. Siellä oli myös ihana hiekkaranta, vesi tosin syveni nopeemmin, mutta siellä oli iltapäivällä aivan mahtavat aallot! Olis voinu vaikka surffata! Me tosin surffailtiin vaan jätti renkaalla ja pikku laudalla :> Oli ihan huuuuuurjan mahtavaa! Poukamaa reunustavilla kallioilla oli tosi hienot maisemat, ja hienoja meriluolia. Niihin nössönä en oikeen uskaltanu mennä, kuitenkin olis joku drontti edward hyökänny kimppuun! Kameran takana kun rakastan olla, tää oli ihan huippu paikka <3 Tällä kertaa harmitti vaan kun oli pelkkä pokkari mukana, kun en jaksanu kantaa järkkäriä mukaan :(

 











Illemmalla jatkettiin samaa tuttua kaavaa, shoppailemaan ja syömään :D Matkalla mäkkäriä kuvaillen, jotenkin päädyttiin sellaseen Amerikkalaiseen raflaan, koska kaikki halus syödä hampparia!

Siellä jänällä ootettiin halloumia, kun sitä teki niiiiiin paljon mieli  :)


  Tomatti-halloumi torni.. mmmmm <3

Valkosipuli-mozzarella leivät <3

Ruoka annokset oli ihan JÄRKYTTÄVÄN kokoset! Hyvä että jakso oikesti syödä, siinä oli tekeminen! Mutta tosi hyvää oli kyllä, yllättävää :D

Siis toi pihvi paino itekseen varmaan kilon :D

maailman paras mini-ihminen ja maailman paras mun äiti <3

Ruuan jälkeen kun kupolit oli aivan totaali täynnä, ajateltiin mennä käymään mini golffaamassa läheisen huvipuiston, Luna Parkin lähistollä :) Ministely on kiva, sitä ei tartte ottaa yhtään vakavasti, ja se on kivaa hyvässä porukassa :) Nauru raikas <3

Avis yrittää putata ;)

 puskapelaaja!

Äiti :)


joku sekopää pomppimassa!

Luna Parkin SLINGSHOT! Jotkut hullut uhkas mennä siihin..

SisCo ja sen SisCo, kuvauksellisia niinkun aina <3

Huvipuistossa hetken aikaa pyörittyä, lähettiin käveleen ostoskatua mitkin takas hotlalle. Matkalla oli taas se papukaija setä. Sinnehän oli pakko pikkuneidin päästä :D Vaikka se papusetä oli tosi vihasen ja yrmeen näkönen, oli hän tosi mukava.. taas sai pari papua yhen hinnalla, tais olla joku lasten etuoikeus :)






Seuraavaks yöunien jälkeen hurautettiin bussilla Larnacaan kattelemaan sitiä. Siellä oli kyllä paljon halvempaa verrattuna ayia napaan. Ostettiin sieltä (tai siis äiti osti ;D) kolmet bikinit tosi halvalla, olisko ollu joku viistoista euroo?! Käytiin myös ekana bussista ulospäästyä jätskillä, oli meinaan hyvää!!

Bussissa :)

banaani-suklaa-jätskipallero <3 yritin olla viekas ja syyä linjoja ajtellen vaan yhen pallon.. ei tainnu yks pallo paljoo helpottaa tolla viikon "ruokavaliolla" ;D

Kappas vaan sieltä löyty tällänen baari! Vähän kurkkasin sisään kun ne siellä jotain siivoskeli, näytti aikas mageelta! harmi vaan että se oli auki vaan "alkaen klo 23.30" WTH?! kuin myöhään ne sit on auki?

Larnacan rantaa.. <3


Larnacasta kun päästiin takas napaan, vaatteet vaihtoon ja pienen pälyilyn jälkeen lähettiin taas kattelemaan missä sitä tänään syötäis. Bussi matkalla nähtiin viidakko rafla kaikkine eläimineen, ja päätettiin käydä siinä :)



 
Raflassa oli krokotiiliä, käärmettä, gorillaa, papukaijaa, sarvikuonoa, lepardia ja vaikka mitä! Katto oli ihanku viidakosta, puita, oksia ja lehtiä. 

kaveri pussas kuonosarvea!

 kanna minut metsään apinamiesh!


Taas mahat täynnä lähettiin käveleen kohti Luna Parkkia, koska eräät halus mennä kyttäämään slingshottia.. jos siihen menis sit kuitenkin? Pikku ihminenkin halus mennä maailman pyörään munnin kanssa. Äiti painostettiin mukaan, ja arvatka oliko polvet velliä kun tuli alas? NO OLI! Järkyttävän korkeella!





 SlingShot sieltä korkeelta... pelottavaa..


Näin kivaa siellä oli!

Pikku kisut ootti terassilla kun mentiin hotlalle. Niitä oli siellä ainakin kaks mentuetta, yhet vähän isommat ja yhet ihan pikkaset.. awwww! Olisin voinu viedä ne kaikki kotiin! mininainen anto kaikille muruille nimetkin :)





Seuraavana päivänä limusiineiltiin taas sandy beachille. Tällä kertaa otin järkkärin mukaan, koska halusin kunnon kuvia. Vahinko vaan, että siellä kallioilla, kauheissa aalloissa, tulikin sellanen vesiryöppy, että koko kamera ja linssi meni ihan suolaveteen.. siinä ei sitten paljon enään kuvailtu! :D


 Mallipoika ;D




Siis tuolla oli niin ihanat maisemat, että olisin voinu jäädä sinne kuvailemaan vaikka koko päiväks<3





 Pienenä rapuna sitten taas mahan täytettä hakemaan! Päätettiin mennä yhteen läheiseen lehmä ravintolaan, se oli niin hauskan näkönen :) ja siellä kaikki päätti syödä pitsat.. tosi suolaset ja rasvaset sellaset!

AI ETTÄ! Näistä voi täällä kotona vaan unelmoida! :D

itsehän olin niin muheva, että vetäsin vielä banana splitin huiviin NaM!

 Sitten masu täynnä unelle <3

Tokavikana päivänä lähettiin yllätys yllätys rannalle! Taksilla taas surrutettiin kohti rantsua nauttimaan viimesistä auringon otoista ja uimisista :( Viikko on kyllä ihan liian lyhyt aika, kaks viikkoa reissussa kun reissussa on varmaanki se minimi. Täytynee siis säästää tuplasti enempi rahaa seuraavaan reissuun..

Tää renkula oli kova sana! Niin lapsille kun aikuisillekkin ;D


Mini ei oikein ollu kuvauksellisella päällä :D

<3

Ihania auringonlaskuja <3



Viimeselle ehtoolliselle päätettiin mennä sinne mikä tuntu kivoimmalta paikalta, eli viidakko raflaan. Henkilökunta oli oikein otettuja kun tultiin uudestaan. Ihmiset oli ihan mahtavia, huumorintajusia ja ihanan huomioonottavia :) Nyt päätin syödä salaatin, koska sitä en ollut vielä kokeillu.. ja sipulirenkaita..




Kummalla tuli enemmän maha täyteen?

Sit tää Hyvinkään Kurkiseura lähtis käymään vielä Luna Parkissa! Kerran vielä maailman pyörään, jos se kammo vaikka katois.. tais sit ei!


Oli se jo ehkä vähän rennompaa ;)


Sit ne hullut sen päätti.. ne meni siihen sling shottiin! En siis todellakaan minä, vaan sisko ja toi kakslahkeinen!



Me muut istuttiin täällä ;D ja jännättiin niitten kahen puolesta! Meitä pussy standilla olioita varmaan jännitti enemmän, kun niitä pallossa olijoita!


Tosta reissusta sai siis hyvän mielen, tpaidan ja dvdn sieltä pallosta kuvattuna ja 25€.. Se pallon sisältä oleva videokuva on kyllä paljon parempi :D en vaan saa sitä nyt tähän :/ Ihan hullu vehje, en kyllä ikinä olis ite mennt iiikiinää!

Sankarit siinä :D




Seuraava aamu olikin sitte viiminen aamu :( Käytiin aamupalalla ja pakkailtiin. Käytiin rannassa vielä kävelemässä ja altaalla pulaamassa, tai lähinna mininainen.


Maailman ihanin tyttö ja äiti <3



Käytiin me  sitten vielä vähän "leikkimässä" ;D 



Ei ollu noi spagaatit oikeen venyvimmistä päästä.. ei paljon venytelty koko viikkoon :D

 Hullukshan sitä tulee kun pitää kylmään suomeen lähtee!


Lentomatka oli aivan kamala! Nousu oli kamala, hirveesti käännöksiä, tuntu kun kone oli ollu ihan sivuttain kallellaan, hirvee rytinä melkein koko matkan! Paniikki pillitys tuli taas kylään! :D Onneks loppumatka meni tasasemmin, mutta sillon päätin etten lennä enään ikinä!


Matka kokonaisuudessaan oli ihana, lämmin, lämmin ja ihana. Rakastan aurinkoa, lämpöä ja mun perhettä; tällä reissulla mulla oli ne kaikki <3

Tästä tuli kyllä niin megalomaanisen kokonen postaus että huh huh! :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti