tiistai 30. heinäkuuta 2013

Puolapuut!

Tiistai aamupäivä alko oikeen rattosasti kyykyillä ja vatsoilla. Innostuin myös pitkästä aikaa temppuilemaan puolapuilla, koti seinässä kun ovat :) Puolapuut on mainio vehje ayshojen, russianin ja iron-x:n harjotteluun. Tosin mun mielestä puolapuilla on tuplasti vaikeempi tehdä; oliskohan tangolla helpompaa ja puolilla oppis menemään helposti? No, jää nähtäväks :)


Handspring aysha nousee jo suhteellisen mukavasti, ottaen huomioon etten oo sitä puolapuilla kauheen useesti treenannu. Tavotteenahan on saada dead lift myös puoliksilla!


Katto alko tulla uhkaavasti eteen :D


 Puolapuilla on musta ihan kauheen vaikee saada kunnon otetta, tai niin ainakin itselleni selittelin tota ärsyttävää alajalan koukkupolvea, arghh!


 Poikkeus on muuten tässä venäläisessä; puilla on paljon varmempi ja tukevampi kallistus kun tangolla :O JOs joskus saan tangolla russianin niin varmaks, että menee joka kerta, niin sitten oon tyytyväinen. Koska sillonhan vasta osaa liikkeen kun se mene joka kerta x)


Tänään ajattelin vielä tehovenytellä selkää, sain pari kunnon vinkkiä mitä aijon kokeilla. Joskos tää rautakankinäkkäriselkä vois joskus taipua.. tai sit ei! :D 
Mutta kuten maailman osuvin sanonta kertoo..


.. eli leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä! ;)

2 kommenttia:

  1. Haha, musta nimenomaan puolapuilla kaikki on helpompaa! Iron x esimerkiksi sujuu puolapuilla mielettömän hyvin, mutta tangolla hankalaa. Ja puolapuilla tein ekan väärän puolen ayshan.

    Selkeesti mieltymyksiä on monia! :)

    VastaaPoista
  2. Voi video! Järetön nainen! :D Noi mun puolapuut vois olla vähän helpompi pitoset jos ne puolat olis sellaset ihan pyöreet, tieks? :D ku noi on sellaset hassun muotoset ja ääri liukkaat :/

    VastaaPoista