torstai 25. heinäkuuta 2013

Noniin! Nyt on ensimmäisen blogi kirojtuksen aika, jeiii! :) 

Aikasempi blogi löytyy täältä. Äärimmäisen harvoin sinne jaksoin kirjottaa, mutta nyt kun sain tehtyä IHAN OMANnäkösen blogin, ehkä se kirjottaminen sujuu paremmin. Tarkotuksena seurata tangolla kehittymistä, ja sirkustelussa ( enimmäkseen ilma-akrobatia ) sekä kropan kehittymistä "haluttuun muotoon" ;) Venyttelyistä tulee varmasti kirjoteltua paljon nimim. spagaattiin venytellyt 25 vuotiaana :D Varmasti tulee myös kirjoteltua niitä näitä, mutta tuleepaha tekstiä!

Alkuviikosta tankotunnille mennessä, olikin käynyt niin että olin ainut :O Tottakai otettiin "yksityisopetuksesta"  kaikki irti; ruoskittiin russian splittiä ( kadonnutta sellasta! ) ja Marion Amberia. Marionia kokeiltiin kahta eri kautta, ja toinen osoittautukin vähän "helpommaksi". 
vähän huono kuvanlaatu ja huono spagu päivä (tekosyitä! :D)
 
Myöhemmin viikolla käytiin iki-ihanan ystiksen kanssa alkeet ja jatko tunnilla. Oli meinaan kuuma! Siellä oli ope taas päittemme menoks keksiny kivoja liikkeitä ja comboja :)
 
Tätä tehtiin takanoja-kynästä. Ensin tankojalan puoleisella kädellä tangosta kiinni, ja sitten irti. Niinkun tässä näkyy; käden äärimmäisen nuija asento :D
 
 
Viime sunnuntaina oli myös koreotunti (elämäni toinen!) Ihana akro openi oli pitämässä tuntia. Biisinä toimi Feeling good   ja tulosta voi ihastella, tai siis mun osalta kauhistella; oli meinaan koreotuntia avustamassa pienen pieni rapsakka :D Video löytyy täältä :)  
Mä en ole ikinä löytäny itestäni mitään naisellista, ja tän tankotanssin ohella on ehkä rrrripaus tullut jostain syövereistä esille. Kovalla hingulla ja pää täynnä ideoita, ootan että pääsen suunnittelemaan ekaa, koko biisin mittasta koreota. Onneks tähän mua on luvannut avustaa yksi ihanainen :) Jos sitä vaikka uskaltautuis siihin Pole Debuttiin, mitä mun tuurilla ei ens vuonna ole x)

Niin monta biisiä ollu mielessä ja tässä niistä kolme parasta ( vaikka se biisi on jo 99% lyöty lukkoon! )




I just laaaav this movie <3
 
 
 
 
.. ja näin päättyy ensimmäinen postaus :)

 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti