torstai 29. toukokuuta 2014

PoleChallenge Osa1

Toukokuussa bongasin instagramissa erään tytön houstaaman haasteen; LucyPoleMayChallenge. Tarkotuksena siis toukokuun jokaiselle päivälle opetella tai varioida tankomuuvi. Päätin ottaa haasteen vastaan, vaikka joka päivä ei tolpalle olekkaan kerinnyt, niin jälkijunasta kuvat/videot on instaan tullut :) Jos et ole jo Instagramissa mun sivuun törmännyt, löytyy se TÄÄLTÄ. Tai jos älytyttöystävällä surffailet, löytyy nimellä @mujuvaa.



Muutamia oli mitkä oli jo osaamisrepertuaarissa, muutamia en todellakaan osannut ja muutamasta en ollut kuullutkaan esim. teardrop, yakurisplit (mikä selkeni kädettömäksi jadeksi), dragon´s tail..


Päivä 1. Invertti

Ilma´V`invertti suorinjaloin. Oon pyrkiny saamaan inverteistä kun inverteistä siistejä ja kevyitä. Ikinä ei voi olla tarpeeksi hyvä, joten harjottelu aika ajoin niissä "helpoissakin" jutuissa, on vaan hyväksi. Invertit pyrin tekemään aina suorin jaloin, oli se sitten maasta tai ilmasta. Lisäks, vatsat tekee aina duunia jokasella nostolla, vähänniinkö sellanen win-win tilanne :)


Päivä 2. Lippu

Päätin ottaa treenin alle combon: kainalopompulla ylös ja laskeutuminen lippuun. Ensimmäisen kerran näin tän kyseisen muuvin, kun eräs tanko opettaja teki näin.. ja yritti opettaakkin. Sillon ei natsannu ei sitten millään ja ajattelin mahdottomaksi. Nyt se menee, vaikkakin päädyn melkein joka kerta vähän erilaiseen asentoon :D


Päivä 3. Jade 

Kolmantena päivänä postasin jade kuvan esityksestä. Niitä sunnuntain kuvia odotellen...


Päivä 4. BrassMonkey
Löytyy instasta, muttei tallennettuna koneella :O No, tärähtänyt kuva verhoista.. ei niin näkemisen arvonen :D


Päivä 5. Cocoon

Esityspäivältä odotuspankiissa verhoissa! paremminkin vois mennä!



Päivä 6. Russian Layback

Scary as fuck! Ehkä miljoonan treenikerran jälkeen uskallan suoristaa yläjalan nilkan! Äärettömän hyvä pito pitää saada alemman jalan polvitaive-reisi-perse akselille, ellei halua tulla alas tangolta nilkan suoristamisen jälkeen. Potentiaalinen naamalleen alastulo liike!



Päivä 7. Pole Fish 

Ei oo mikään herkku muuvi tän fasetti-lukko selän kanssa. Mahtava paine tulee alaselkään, joten siksi tämä sivuversio ;)



Päivä 8. Aysha

Tää temppu löydettiin eräältä tytöltä instagramissa (yllätys), mutten kuollaksenikaan muista minkä nimiseltä :/ aluks tuntu mahottomalta tämäkin, mutta muutaman epäonnistuneen yrityksen jälkeen natsas! Kun hiffaa, ei oo lainkaan niin vaikea miltä ehkä näyttää :)


Päivä 9. Olkalasku
 Video instagramissa ei koneella :(


Päivä 10. Iron X

Iron äksää oon treenannu "lantio suorassa", ei siis sillä helpommalla tavalla missä on lantio taitossa (niinkun tässä kuvassa). En oo varma onko se enään äksä, vai onko se jo lippu (=human flag) jalat haralla? Siitä jalat suoraksi, se on ainakin immeislippu, mutta ota näistä nyt selvää, rakkaalla lapsella on monta nimeä ;D


Päivä 11. Dragon´s Tail


Voi kiesus! Tää on yllättävän pelottava. Asento ei ole vielä sitä malliluokkaa todellakaan, mutta treenillä (ja uskalluksella!) ehkä vielä joku päivä.


Päivä 12. Dangerous Brian

Sama kun edellisessä, hiton pelottava. Tai sitten oon vaan liian nössö :D


Päivä 13. Iguana lankku

Olkapäiden kidutusta. Ei muuta sanottavaa.

 Päivä 14. Crossover
Crossover.. reserve grab.. heitto.. Mikä se onkaan oikea nimitys, vai tarkottaako kaikki samaa? :D Tässä oli kuitenkin mun versio; heitosta tanko spaguun :)


Päivä 15. Straid edge

Tästäkin on miljoona variaatiota, 15 sekunttiin mä valkkasin kolme; twisted grip, cup grip ja kainalopidon :)



Päivä 16. Knee hold

Saanut myös nimityksen polvikilleri, jostain kumman syystä ;)



Päivä 17. Janeiro




Päivä 18. Titanic

Kerrassaan vammanen löytää kunnon pito. Edistystä tapahtuu joka treeni kerran jälkeen \o/



Päivä 19. Batwing
Jäänyt jostain syystä välistä, korjataan tilanne pikimmiten! 



Päivä 20. Marion Amber

Siis tämä spagaatti puoli on se mikä 7kk sitten sanoin POKS!(siksi suonettakoon anteeksi tuo silmiin pistävä koukkupolvi ;D) Tai oikeestaan krrrttss! Repeeminen tuntui pakarasta polvitaipeseen saakka. Tuomiona oli lihaksen repeytyminen istuinkyhmystä sekä pakaran ja takareiden välisestä liitoskohdasta lihassäikeet oli saanu kyytiä, hermokudos vaurioitunu. Aluksi ei meinannut lähteä parantumaan mitenkään, todellatodella hitaaaaasti. Kuntoutus tuntui toivottomalta ja mahdottomalta saada jalka enään entiselleen :( MUTTA! Tässä sitä nyt ollaan. Se taipuu! Tai siis alkaa taipuMAAN pikkuhiljaa. Fiilish on aivan mahtava<3 Vieläkö saisin sen entisen paremman puolen venyteltyä samaan jamaan, kun missä oltiin ennen raajarikkoa. No, siihen vaaditaan aikaa. Kärsimättömästä luonteesta huolimatta, oon ollut tän asian suhteen kärsivällinen tähänkin asti, joskos jaksaisin vielä hetken ;)


Päivä 21. Allegra

Parempaan suuntaan koko ajan. Tavotteet on korkeella venyvyyden suhteen, onneksi on koko elämä aikaa parantaa omaan silmään :)

Osa2 seuraa perästä, haasteen loputtu, sitten onkin seuraava, kesäkuun haaste! :) Ajattelin myös tehdä sellaisen ennen-jälkeen, edistys kuva postauksen. Stay tuned!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti