tiistai 27. toukokuuta 2014

Esiintymisneitsyys.. menetetty!

Niinkun otsikosta voi päätellä; nyt on esiintymisneitsyys menetty täristen, panikoiden, mokaillen ja mitä näitä nyt on :D Oltiin siis Taija kaiffarin kanssa esiintymässä Hakasirkuksen kevätnäytöksessä. Treenattua ei keritty niin paljon kun itse olisin halunnut, ei vaan aikataulut antanu periksi. Tyytyväinen kuitenkin oon lopputulokseen omalta kohdalta, niin ankara itselle kuin olenkin. Itse esiintyessä tuntui, että meni ihan persiilleen, mutta videolta katsoessa, ei se niin huonosti mennytkään, vaikka paljossa toki olisi ollut parannettavan varaa.. mutta laitetaan ensiesiintymispaniikin piikkiin ;)




Esiintymisasujen kanssa käytiin monta mutkaa! Aluksi ajateltiin, että Taija olis ollut "vaalee" ja minä "tumma". Tarkotuksena oli laittaa OonaK:n kylkireikä topit ja siihen sopivat sordet; Taijalla valkoset ja mulla mustat. Tää ajatus toimi ajatuksena, mutta toteutus kusi. Paita ei pysyny ollenkaan päällä veivatessa, ihoteipinkään avulla. Aina nousi jostain kohtaa tai meni ryppyyn. Ei. Se ei sopinu omaan silmään sitten ollenkaan. Oli montaa paitaa ja toppia ja yhdistelmää ja ehdotusta, mistään ei oikein päästy yhteisymmärrykseen :D Lopulta kävin ostamassa BikBokista samanlaisen hopeisen kimallushärpäke topin kun Taijalla. Lisäksi Taija omisti ihan hirveet tummanhopeiset paljetti ledginssit mitkä ulottu kainaloihin asti ( Sori Taija :D ), mutta näppäränä amatööri ompelijana tein niistä sordet! Jumaleishön! Ja nehän näytti sortseilta niinkun kuvasta näkyy! :D 
Esiintymiskoreo päätettiin pitää tosi simppelinä, helppoja tuttuja juttuja, mitä mahollisimman suurella epätodennäköisyydellä tulis mokaamaan.
Tollanen oman flown ja naisellisuuden löytyminen on itsellä ainakin vielä ihan vauvan askelissa. Huomasi sen tässäkin koreossa, temppu-temppu-temppu. Kauheen vaikea alkaa nätisti lavalla liihottelemaan keijukaisena kun tanssiessa on vaan kaksi vasenta jalkaa! No, se on ainakin asia missä todellakin pitää parantaa! 

Tukat meillä oli ihan mahtavat! Siitä suuri kiitos Johannalla joka Hairmixissa ne taikoi. Niin hyvin taikoin, että pienenpienellä tuunauksella säily sunnuntainkin esitykseen! Jos asut  Hyvinkäällä, lähellä sitä tai oot muuten vaan käymässä (ja vaikka et olisikaan), aikoja voi varata  täältä ! Suosittelen lämpimästi, tässä tukka kuva eestä takaa ja sieltä sun täältä! :)



Oli kuulkaas glitteriä ja kaikkea!


Koko esityksen toteutus oli älyttömän hieno (mun mielstä siis!). Teemana oli sosiaalinen media älylaitteineen, mitä ilman nykypäivänä tietysti ei voi elää ;) Meidän osa oli olla mummoja, jotka nousee "bussiin" mikä on täynnä nuoria jotka ei anna istumis mahdollisuutta mummeleille. Lavalla oli siis kuvitteellinen bussi; penkkejä edessä ja takana, staget keskellä. Oli ensimmäisesseä esityksessä lauantaina sitten pikkanen tärinä verhoissa, mummin paksu talvitakki päällä. Kädet hikos muutenkin paniikista ja takki hikineen toi vielä vähän lisä jännitystä :D 


Vetreytysharjotuksia lämpiössä!


.. ja verhojen takana.


Lauantain esitys meni peremmin siinä mielessä, että oltiin suht samassa ajassa. Kauheen vaikee paniikissa laskea ja arvioida meneekö nyt oikein, ja ollaanko samassa ajassa! Lisäks harmittaa kun vesimies-kässäri meni persiilleen kun otin käsillä kiinni, oli pieni El Panic! No eniveis, tässä lauantain pätkä, mikä kylläkin tyhmästi on kuvattu vaan puoliksi. Alku osa tuli omalle kameralla ja loppuosan sain lärvinaamassa, mutten saa ladattua sitä koneelle :( Minut toi löytää alottamasta vasemmalta puolelta ex-punatukkani kanssa :)




Fiilikset esityksen jälkeen? Hirveetä! En esiinny enään koskaan! Tää oli nyt tässä! Miten selviin huomisesta?!  Luulin että kuuluisa El Panic oli nyt tässä, pääsin pois lavalta enkä tippunut naamataulu edellä maahan, mutta ei. Lupauduin vielä ilmoihin laskemaan ja nostamaan kankaita ja trapetseja! Vaikka olin edellisenpäivän kenraalissa tehnyt tissilapun millon ja minkäkin biisin aikan nostetaan ja lasketaan mitä, oli fiilis esityksen jälkeen niin hikinen, sydäntä takova ja epätietonen siitä miten esitys meni (kun tuntu ihan sudelta), että olin varma mokauksesta! No, selvisin kuitenkin kunnialla, JES!
Esityksen loputtua, fiilis oli ehkä hitusen parempi; olla lavalla, enemmän kun viis ihmistä taputti loppu taputukset. Ajattelin olikohan tää sittenkin kivaa? 

Esityksen jälkeen lähdettiin rakkaan SisCon 18 vuotis synttäreille. Siellä oli kaikki läheiset<3 Kun näin kamerasta ton yllä olevan esityksen, hämmästyin, koska se meni paremmin kuin miltä tuntu! Sunnuntain esitys ei tuntunut jännittävän enään yhtään niin paljon :)


Murumuikkunen hienossa esitysmaskissa :)


Sain jopa nukuttua yöllä, ihme! Hyvinkäänsaliin lähtiessä ei jännittänyt yhtään niin paljon, kun edellisenä päivänä, ehkä jopa ootin että pääsen lavalle.. outoa?! Sunnuntain esitys ei mennyt kokonaisuutena niin hyvin kun ensimmäinen, oltiin aika paljon eri ajassa. Mutta omalla kohdalla, ainakin TUNTU, että meni paremmin. Ei jännittänyt niin paljoa ja oli rennompi fiilis, vaikka Taija yrittikin verhoissa tartuttaa pienen El Panic- fiiliksen :D Ja eikun mummoina könköttämään bussiin. Esityksen jälkeen taas äkkiä kamat kasaan, ja kiipeemään ilmoihin. Onneksi tällä kertaa ilmakaverina oli iki-ihana Lida ( jonka blogia kannattaa seurata TÄÄLTÄ! ) Oli kiva kattella korkeelta yläilmoista esitysloppuun hyvässä seurassa, ja fiilis oli mitä loistavin! Vaikka aluksi tuntu aivan kamalalta, nin oli se kivaakin! Niinkin kivaa, että sain itseni jo buukattua seuraavaan projektiin.. mutta siitä lisää myöhemmin ;) 
Tässä on vielä klippi, jossa on yhdistettynä lauantaina ja sunnuntain pätkät, jossa on lopun pari temputkin :) Koko esitys videoitiin, ja kunhan saan sen käsiini lupaan linkata sen tänne ( on varmaan vähän parempi laatusempi )! 




Esityksissä oli kumpanakin päivänä myös valokuvaaja. Lauantain valokuvia on saatu jo, ja oli siellä muutama hyvä kuva. Kuvaajan, kuka ei tunne tankotanssia on varmaan vaikea kuvata, kun ei tiedä mitä pitäisi kuvata. Siksi useemman kuvat oli joko liikkeeseen meno- tai pois tulo kuvia. Toivotaam että muutama kuva tulisi vielä sunnuntain kuvaajalta :) 


Tämähän on siis oman Ukkelin ottama kuva.. ja näinkin onnistunut? ;)





Jännittikö tässä vaiheessa, arvaa?


Ryhti ennenkaikkea x)


"Hei me lennetään!" harmi kun noin suttunen kuva.. ja kuvakulma! :D




Perhonen.. vino sellanen höystettynä kylkimakkaroilla :p






.. kiva toi ojennettu nilkka..














Mummot panoikoimassa ;D


Sunnuntain kuvia ja videotaltiointia odotellen! :) Jos on hyvä otoksia ( kuva jadesta :s ), lisäilen myöhemmin! Mummon kiittää ja kumartaa, kohti uusia haasteita ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti