maanantai 9. syyskuuta 2013

CirCuS !

Tänään on ollut vallan loistava päivä! Sain yhden ihanan työkaverin kanssa vaidettua iltavuoron pois; pääsin siis tankotunnille ja sirkustelemaan!
Tolppatunnilla harjoteltiin yhtä tosi kivaa ja kivannäköstä spinniä, mikä osottautukin vähän hankalaks. Mutta niin kivan näkönen se oli ( jonkun taitavan tekemänä :D ), että harjottelu repertuaaliin se(kin) otetaan välittömästi! :) 
Treenattiin myös kainalopitoa ja siitä ponnahduksella kerään ja suoraks ( en edes tiedä sille liikkeelle nimeä :O ). Ekaa kertaa onnistu siltä kuuluisalta "väärältä" puolelta, eikä loppupeleissä ollukkaan niin vaikeeta kun sitä kuvitteli, HURRAAA! Kaikki ns. vääränpuolen voitetut liikkeet tuntuu aivan mahtavalta, siitä jos jostain saa lisämotivatiota :)

Tolpalta hirveellä kyydilla sirkustelemaan! Harmillisesti muutamat ei päässy koska tuli päivän vaihdos :/ Itellä jää nyt kaks maanantaita välistä, kun ollaa reissussa, MUTTA, kyllä siellä tolppaillaan, niin studiolla kun urbaanisti ;) Missiona on saada temppukuva joka päivälle... muuuutta, luulempa ettei ne jää yhteen :D 
Tällä kerralla oli trapa ja rengas, jonkkaa, puolapuita ja vaikka mitä! Yhden Kervolaisen kaunokaisen kanssa pööpöiltiin puolapuilla, vielä meni ayshat ja russianit \o/. Kyllä siellä eräs miespuolinen henkilökin herätti äärimmäistä kateutta voimillaan! 
Täytyy kyllä myöntää, että toi ilma akroilu on kyllä vaikeeta, ainakin mun muistille, koordinaatiokyvylle ja kyllä kivunsiedollekki! Jalkapöydässä on oikeen mojovat palovammat >.< 
Ens kerralle luvattii rola bola ja olin jo ihan mehuissa, koska se on ihan huippu vempele.. mutta kotona hokasin, että enhän mä ookkaan ens kerralla :( Mutta ehkäpä niitäkin voi kokeilla useimmalla tunnilla :)

Tässä pieniä maistiaisia ilmailusta..
 Tää tais olla joku balance.. selkä balance ehkäpä ?!

 Papukaijaksi kutsuttu :D

 Tää kuvaa hyvin sitä fiilistä, mikä sirkustelusta tulee! 

Mahtavaa oli, ja en malta odottaa seuraavia kertoja <3 Kotiin päästyä pienet venyttely sessiot:

 Tässä menee jo keposasti varpaat päähän, mutta nii menee melkein muuten kainalo taivutuksessa tolpalla! Ei oo paljosta kiinni, ja sekun onnistuu, niin hypin varmaan seinille :D Täytyy saada siitä todistusaineistoa joku päivä :)



Iltapalaks muunmuassa herkkupirtelö! 

Herkkupirtelö sisälti:

* maitorahkaa
* vadelmaa & pensasmustikkaa
* leseitä
*hunajaa


Vallan makosaa oli! :) Nyt unta kaaliin ja kohti huomista tolppatreeniä, mitä jostain kumman syystä en jaksais odottaa ;) 


 Fingerpori; se huumoriuden multihuipentuma!

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti